19 / 04 / 2024

Remziye Ayaz

Remziye Ayaz

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Ayaz tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Ayaz ve Suat Ayaz ortaklığında kuruldu.

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Harun Batuhan Ayaz, Hasan Ayaz ve Hüseyin Ayaz ortaklığında kuruldu. 

Remziye Ayaz Haberi

Remziye Ayaz

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...