19 / 04 / 2024

Resim Çengelköy ne zaman

Resim Çengelköy ne zaman

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Çengelköy'de 87 kat irtifaklı dairenin satış ihalesi ertelendi!

Mülkiyeti Üsküdar Belediyesi'ne ait olan; İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'nde yer alan 87 adet kat irtifaklı daire niteliğindeki gayrimenkul 47 milyon 210 bin 622 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Çengelköy'de 47.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Üsküdar Belediyesi'ne ait olan; İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 47 milyon 210 bin 622 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Resim Çengelköy ne zaman Haberi

Resim Çengelköy ne zaman

İnşaat sektöründe "Resim" markasıyla projeler üreten Ortadoğu Holding, turizm, enerji, sağlık, lojistik ve çevre teknolojileri alanlarında da faaliyetleri bulunan bir grup. Turizm alanında "WOME Deluxe" markasıyla lüks aile oteli konseptine sahip olan holding, turizm ve inşaat yatırımlarına 2019 yılında da devam ediyor. Yenilenebilir enerjiye odaklanan holding, 2020 yılı sonuna kadar RES ve jeotermal enerjiye yabancı ortak alarak yatırım yapmayı da planlıyor. Günümüzde Türkiye'de Estetik ve Obezite Enstitüsü alanlarında uzmanlaşan ilk kurumlardan biri olan Nişantaşı Hastanesi ile sağlık alanında hizmet veriyor. Ortadoğu Lojistik markası ile kara ve deniz taşımacılığında faaliyet gösteren holding, Avrupa ülkelerine taşımacılık da yapıyor. 2018'i 400 milyon TL civarında konsolide ciro yapan grup, inşaat sektöründeki daralma nedeniyle bu yıl için 300-350 milyon TL aralığında ciro hedefliyor. Ekonomist'ten...