27 / 04 / 2024

Resul Yalpur

Resul Yalpur

Saracoğlu Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Resul Yalpur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Özyurt Sokak'ta kuruldu

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Meclis üyesi son kulisleri açıkladı! Emekli maaşında flaş gelişme!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doçent Doktor Resul Kurt, emekli maaş zammı ile ilgili gündemde yer alan son bilgileri paylaştı. İşte detaylar...

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Herkesin merak ettiği soruların cevabı geldi! Emekli maaşlarında kritik detay 

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, Ekonomim gazetesindeki köşe yazında, hangi tarihte emekli olmanın avantajlı olacağını yazdı. ve EYT'de dahil olmak üzere bir çok soruya cevap verdi.

Resul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Resul Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Çelik tarafından kuruldu.

Resul Yalpur Haberi

Resul Yalpur

Saracoğlu Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Resul Yalpur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Saracoğlu Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık hizmetlerivermek ve bu faaliyetin tanıtımı amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Saracoğlu Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Özyurt Sokak, Gökkaya Apartmanı, No:28...