19 / 04 / 2024

Retro Zemin adres

Retro Zemin adres

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları!

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje konut ve ofis bloğundan meydana geliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Selenium Retro ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Selenium Retro ne zaman teslim edilecek?

Selenium Retro Ataköy Evleri!

2 blok şeklinde yükselen projede 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Evleri İstanbul Ataköy'de inşa ediliyor.Projede fiyatlar 839 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje daire ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Ataköy Selenium Retro daire fiyatları!

İstanbul Ataköy' de inşa edilen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Ataköy Selenium Retro daire fiyatları 1+1'lerde 839 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Retro Zemin adres Haberi

Retro Zemin adres

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçinde ve yurtdışında bilumumu inşaat malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatüleri, parke, lambiri, cam işleri, aluminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir, çinko, galvenizli saç, bakir, kurşun, profil, pikçelik, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemeleri, yer karoları, duvar kağıdı, yağlı boya, mermer, suya-ısıya dayanıklı yapı malzemelerinin ithalatı, ihracatı, E-Ticaretinin, toptan ve perakende alım satımını yapmak, Her türlü yapı malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, taahhüt işlerinin alınarak yapı malzemelerinin uygulamasını yapmak, bu işleri taşeronlara yaptırmak, Her türlü yapı malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatın yapmak. Her...