26 / 04 / 2024

Retro Zemin iletişim

Retro Zemin iletişim

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Prime Palace iletişim!

Prime Palace iletişim için 0212 672 18 81 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek bloktan oluşan projede daire satış fiyatları 120 bin dolardan başlıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim!

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim için 0212 671 57 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Zemin üzeri 14 katlı olarak dizayn edilen projenin 14 ayda tamamlanması öngörülüyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy iletişim!

Selenium Retro Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Rezidans ve home ofis bloğundan meydana gelen projede daire fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje daire ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Retro Zemin iletişim Haberi

Retro Zemin iletişim

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçinde ve yurtdışında bilumumu inşaat malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatüleri, parke, lambiri, cam işleri, aluminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir, çinko, galvenizli saç, bakir, kurşun, profil, pikçelik, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemeleri, yer karoları, duvar kağıdı, yağlı boya, mermer, suya-ısıya dayanıklı yapı malzemelerinin ithalatı, ihracatı, E-Ticaretinin, toptan ve perakende alım satımını yapmak, Her türlü yapı malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, taahhüt işlerinin alınarak yapı malzemelerinin uygulamasını yapmak, bu işleri taşeronlara yaptırmak, Her türlü yapı malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatın yapmak. Her...