23 / 04 / 2024

rio

rio

Kia’nın 2000 yılından bu yana ürettiği B segment hatchback modeli Rio’nun ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. Yeni yayımlanan listeye göre Kia Rio’ya zam yapıldığı görüldü. İşte, Kia Rio’nun 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kia Rio’da büyük fırsat! Bu fiyatı gören inanamadı! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia’nın subcompact modeli Rio’nun eylül ayı fiyatları belli oldu. İşte, Kia Rio’nun 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Araba almayı düşünenler bu haber baksın! İşte Kia Rio’nun 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia’nın 2000 Ağustos ayında üretmeye başladığı subcompact modeli Rio’nun eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Kia Rio’nun 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia kredi kampanyası! Size uygun Kia mutlaka var! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kia, otomobil tutkunlarının karşısına sonbaharda müthiş bir kredi kampanyası ile çıkıyor. Kampanya Stonic, Rio, Cerato ve Ceed ailesi için geçerli olacak. Peki şartlar ne? İşte cevabı!

Kia’dan inanılmaz kampanya! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte Kia Rio’nun 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Otomobil meraklılarının en çok sevdiği markalardan olan Güney Koreli otomobil üreticisi Kia’nın Rio modeli için Eylül ayına özel kampanya başlattı. İşte, Kia Rio’nun 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! İşte, Kia Rio’nun 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok satılan otomobilleri arasında bulunan ve fiyat performansıyla meşhur Kia Rio’nun eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kia Rio’ün 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevzat Aytaç tarafından kuruldu.

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Rio’ya dev zam! Tamı tamına 99 bin TL zam geldi! Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu?

Temmuz ayına girilmesinin ardından Türkiye pazarındaki tüm otomobil üreticileri tek tek fiyat listelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, fiyatlarını güncelleyen Kia, Rio modeline tam 99 bin TL zam yaptı.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Kia Rio'ya Mart ayında zam mı geldi! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

Kia Rio'nun pratiklik, teknoloji, güvenlik ve farklı motor seçenekleri gibi özellikleri, onu küçük otomobil arayanlar için çekici bir seçenek haline getiriyor peki 13 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Rio'ya Şubat ayında zam mı geldi! İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Konforu ile meşhur Kia Rio Şubat ayında 69.000 TL zamlandı. Sürüş konforu ile meşhur Kia Rio çin fiyat listesi araştırılıyor. peki Kia Rio 2023 09 Şubat fiyat listesi nedir?

rio Haberi

rio

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia’nın Rio modeli için ekim ayı fiyat listesi açıklandı. Artık daha uzun olan Kia Rio, şehrin dinamizmiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yakıt tasarrufuyla ve güncellenen tasarımıyla beğeni toplayan Rio, küçük boyutlarıyla ve boyutunun aksine daha geniş iç alanıyla rakiplerini kıskandırıyor.

1197 cc 84 PS benzinli motoruyla ve manuel şanzımanı ile de en çok tercih edilenler arasında bulunan Kia Rio, dizaynıyla da sınıfındaki diğer araçları geride bırakıyor.

Peki Kia Rio’nun teknik özellikleri neler? İşte, Kia Rio’nun teknik özellikleri ve 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

KİA RİO’NUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1197 cc

Maksimum Hız 173 km/s

Beygir Gücü 84 HP

0-100 Km Hızlanma 13.1 sn

Maksimum Tork 117.7 Nm

Vites Tipi 5 İleri Otomatik

Yakıt Türü Benzin

Uzunluk 4065 mm

Genişlik 1725 mm

Yükseklik 1450 mm

Boş Ağırlık 1045 kg

Şehir İçi...