24 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Evleri fiyat listesi

Ritim İstanbul Evleri fiyat listesi

Ritim İstanbul ödeme koşulları kapsamında konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan 180 metrekare alandan oluşan 4+1 evlerin fiyatları 760 bin TL'den başlıyor

Ritim İstanbul ödeme planı!

Ritim İstanbul ödeme planı kapsamında Dumankaya Finansman Sistemi ve banka kredili ödeme biçimi sunuluyor. Proje kapsamında 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de sunuluyor

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları 3+1'lerde 691 bin TL'den başlıyor. Vade farksız, peşinatsız ödeme yapılabilen proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunan proje İstanbul Maltepe'de yükseliyor.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri ödemeleri!

Dumankaya İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış fiyatları!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul Evleri 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış fiyatları 445 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul projesi 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 863 adet rezidans daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri nerede?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösterdiği Ritim İstanbul Dumankaya projesinde toplam 863 rezidans daire yer alıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya Evleri nerede?

Ritim İstanbul Evleri fiyat listesi Haberi

Ritim İstanbul Evleri fiyat listesi

Ritim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe'de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul ödeme koşulları kısmından önce projeden bahsedelim...


Ritim İstanbul Evleri kapsamında 1.373 daire yer alıyor. Ritim İstanbul Maltepe satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'lerden meydana geliyor.


Ritim İstanbul ödeme koşulları!

Ritim İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Ayrıca dilenirse firma bünyesinde de vadelendirme seçeneği sunuluyor. Ritim İstanbul teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi. 




Ritim İstanbul Evleri fiyat listesi!

43-71 metrekare alandan oluşan stüdyo evlerin fiyatları 213 bin TL'den

42-86 metrekare alandan oluşan 1+1 evlerin fiyatları 295 bin TL'den

100-125 metrekare alandan oluşan 2+1 evlerin fiyatları 437 bin...