24 / 04 / 2024

rixos palm dubai ödül

rixos palm dubai ödül

TÜRK misafirperverliğini Körfez’e taşıyan Rixos The Palm Dubai, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen ödül töreninde World Travel Awards (WTA) tarafından verilen prestijli ödülünü aldı. Ödülü otelin müdürü aldı...

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

İşte Dubai'nin en pahalı apartmanı Palm Jumeirah!

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

Rixos Dubai'ye yönetim üssü kuruyor!

Rixos Hotels Grubu, Dubai’yi yeni yönetim merkezlerinden biri yaptı. Antalya ve Kazakistan’da yönetim merkezi bulunan firma, Ortadoğu ve Afrika operasyonlarını yönetmek için ise Dubai’yi üs seçti.

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor!

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor. Rixos Grubu'nda üst yönetimde görevden alma, görevden ayrılma ve yeni görevlendirmeler ile yaşanan hareketlilik grubun merkezini Antalya'dan Dubai'ye taşıması ile devam ediyor.

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor!

Merkezini Dubai'ye taşıyan Rixos Grubu Antalya'da çalışanları işten çıkarıyor. Rixos Grubu merkezini Dubai'ye taşıma kararından sonra boşaltılan Antalya ofisinde çalışan personelin görevlendirmelerinde hareketlilik yaşanıyor...

Rixos Palm Dubai Dünyanın en iyi resort oteli seçildi!

TÜRK misafirperverliğini Körfez’e taşıyan Rixos The Palm Dubai, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen ödül töreninde World Travel Awards (WTA) tarafından verilen prestijli ödülünü aldı. Ödülü otelin müdürü aldı...

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi Cityscape Awards’ta finale kaldı!

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi, Cityscape Awards’ta en prestijli projeler arasına girerek finale kaldı. 12. Cityscape Awards ödülleri 9 Ekim’de Dubai’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak...

Rixos The Palm Dubai en iyi resort seçildi!

Rixos Hotels ödülleri toplamaya devam ediyor, Rixos The Palm Dubai en iyi resort seçildi

rixos palm dubai ödül Haberi

rixos palm dubai ödül

Dünya turizmine yön veren tüm sektörleri değerlendirerek ödüllendirmek amacıyla 1993 yılından beri faaliyet gösteren World Travel Awards (WTA) global ödül töreni Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi. Ödül törenine turizm sektörün önde gelen otoriteleri, acenta CEO’ları, farklı ülkelerin bakanları, turizm odaları başkanları ile üst düzey yöneticiler katıldı. Rixos The Palm Dubai adına ödülü otel müdürü Mouhamad Hadla aldı. Hadla “Türk misafirperverliğini seçkin misafirlerimize ulaştırmak için çalışan tüm ekibimizin başarısı olan bu ödülü gurur ve heyecanla kabul ediyoruz” dedi. Geçtiğimiz ağustos ayında açıklanan WTA Ödülleri Avrupa’nın en iyi otelleri kategorisindede Rixos Premium Bodrum ‘Avrupa’nın En İyi Lifestyle Oteli’ seçilmişti.


Star...