27 / 04 / 2024

rize içmesuyu projesi

rize içmesuyu projesi

Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı kapsamında Merkez ilçesine bağlı Dağsu, Karayemiş Köyü, Köprübaşı, Köprülü Köyü, Yiğitler Köyü, Yolveren Köyü, Güzelyurt, Karasu ve Küçükçayır'da acele kamulaştırma yapılacak.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili olarak yaptğı açıklamada geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu söyleyerek, projeye en çok gençlerin başvurduğunu ve 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu söyledi.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Rize Güneysu başvuruları 11 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvurular 11 Ocak'ta başlıyor.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Güneysu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

rize içmesuyu projesi Haberi

rize içmesuyu projesi


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7613

2015 Yılı Yatırım Programında 2013K050140 proje numarası ile yer alan Rize İçmesuyu Projesi kapsamında Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı işinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2/4/2015 tarihli ve 204576 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Harita ve kamulaştırılacak parseller için