18 / 04 / 2024

Romanya Pencere Dergisi

Romanya Pencere Dergisi

Şişecam Düzcam, 24 Mayıs 2016 tarihinde Romanya Pencere Dergisi (Agenda Constructıılor&Fereastra) tarafından Bükreş Radisson Blu Otel’de düzenlenen Euro Construct & Fereastra Konferansı’nda yerini aldı.

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Romanya Pencere Dergisi Haberi

Romanya Pencere Dergisi

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın 2’nci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Romanya Pencere Dergisi (Agenda Constructıılor&Fereastra) tarafından Bükreş Radisson Blu Otel’de düzenlenen Euro Construct & Fereastra Konferansı’nda “Expactations of Architecture” sunumunu gerçekleştirdi..


Romanya ve Avrupa pazarı hakkında genel bilgilerin ve cam sektöründeki gelişmelerin paylaşıldığı, Avrupalı cam üreticilerinin yakından takip ettiği ve destek verdiği konferansta, Şişecam Düzcam mimari camlara yönelik ürünlerini ve ürünlerinin kullanıldığı mimari projeleri katılımcılara tanıttı.


Doğrama üreticileri, cam işleyicileri, yeşil bina danışmanları, mimar ve inşaat mühendisleri olmak üzere 350 sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen Euro Fereastra konferansında Şişecam Düzcam’a Romanya inşaat ve pencere sektörüne katkıları nedeniyle ödül takdim...