27 / 04 / 2024

romanyada türk firması

romanyada türk firması

Romanya'da 10 yıldır faaliyet gösteren Türk Noyexim şirketi, büyük bir başarıya imza attı. Şirket Bükreş'e Balkanlar'ın en büyük demir işleme tesisini kurdu.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Türk inşaat işçileri Arnavutluk’ta mahsur kaldı!

Türk işçileri Arnavutluk’a götürüp orada bırakan inşaat firmasının sahibi hakkındaki iddiaları yanıtladı. Firma sahibi “Çalışanlarım tehdit etti, kaçmak zorunda kaldım. Hakedişleri alınca ödemeleri yapacağım” açıklamasında bulundu.

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

Türk müteahhitlik sektörü pandemi sürecinden umutlu!

TMB, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesinde 44 Türk firmasının bulunduğunu açıkladı.

Suudi Arabistan'daki 195 Türk inşaat işçisi Türkiye'ye dönmek için yardım istedi!

Türk inşaat firmasının Suudi Arabistan’nın Cidde şehrinde yaptığı projede çalışan 195 işçi, Türkiye'ye dönmek için yardım istiyor...

ABD Dışişleri yetkilisine Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis!

ABD Dışişleri Bakanlığı’nda ihalelerden sorumlu olan bir yetkiliye, Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis cezası verildi.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

romanyada türk firması Haberi

romanyada türk firması
22 adet otomatik makinede, ayda 5 bin ton demirin işlenebildiği tesis, inşaat şirketlerinin yükünü büyük ölçüde hafifletiyor. İnşa ettiği yapının projesini Noyexim'e gönderen şirket, yapıda kullanacağı bütün demirleri en hızlı ve hatasız şekilde işlenmiş olarak şantiyesinde buluyor. Noyexim, işleyip nakliyesini yaptığı demirin, müşterinin talebine göre montajını da üstlenebiliyor. Başarılı Türk şirketin yönetim kurulu başkanı Yavuz Özler, "Türk firmalarının yanı sıra Alman, İngiliz ve İsrailli firmalar bizim iş ortaklarımız. Onların güvenini kazanmak bir Türk firması olarak gurur verici." ifadesini kullanıyor.
Romanya'ya 1990'lı yıllarda gelerek ülkenin ticarî hayatının canlanmasında büyük rol oynayan Türk şirketleri, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. 'Yarım ekmek arasına çeyrek Türk ekmeği' esprisinin yerleştiği fırıncılık sektöründe yazılan ilk başarı hikâyelerine şimdilerde sanayi dalındakiler ekleniyor. Özellikle son yıllarda...