26 / 04 / 2024

rönesans gyo küçükyalı avm

rönesans gyo küçükyalı avm

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Maltepe Küçükyalı Atik Valide Sultan Vakfı'na ait arazide inşa edeceği AVM ve Otel projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. Projede 5 katlı AVM ve 228 odalı otel yer alıyor. İşte detaylar...

Rönesans GYO halka arz oluyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 64 adet bağımsız bölümünün, projenin tamamlanması durumunda hasılat değeri KDV hariç 251 milyon 485 bin TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

rönesans gyo küçükyalı avm Haberi

rönesans gyo küçükyalı avm


Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi 48 bin 958 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


214 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinde 5 katlı bir alışveriş merkezi, 9 katlı 228 oda ve 456 yatak kapasiteli bir otel bloğu ve 5 katlı bir otopark alanı yer alıyor.



Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinde AV kapalı inşaat alanı 103 bin 670 metrekare, otel kapalı inşaat alanı 16 bin 100 metrekare, otopark kapalı inşaat alanı 94 bin 230 metrekare olarak belirlendi.


24 ayda tamamlanması planlanan Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinin otel kısmında maksimum 450 kişi konaklama yapabilecek. Rönesans Küçükyalı AVM'sini ise günde 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.