25 / 04 / 2024

Rosina Travel fatih

Rosina Travel fatih

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Roksan Swed tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Wılson Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Wılson Travel Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedal Zıdan F.A. tarafından kuruldu.

Maazi Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Maazi Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Musa Yıldı tarafından kuruldu!

Icc Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icc Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Soner Karadağ tarafından kuruldu.

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Meryem Yıldız tarafından kuruldu.

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Hasan tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karcı ve Savaş Aral ortaklığıyla kuruldu.

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayanollah Ramezanı, Masoud Karımkhanı ve Mesut Atasoy ortaklığıyla kuruldu. 

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Altun ve Emre Özçelik ortaklığıyla kuruldu...

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa Aldeen    Alaaraj ve Bassel M.G.  Abdoulghanı ortaklığında kuruldu. 

Rosina Travel fatih Haberi

Rosina Travel fatih

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Roksan Swed tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek.Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak.Şirket turizme hizmet amaç...