26 / 04 / 2024

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Reem    Fshesh kuruldu.

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salıanı, Amır Masoud Teımoorı, Bahman Taghavırostamı, Mehdı Salyanı ve Omıdreza Khademı ortaklığında kuruldu.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Royal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdolnajım Raeısı tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Haberi

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri

Marka ve değer yaratan Royal Group, başarının anahtarını; her aşaması önceden planlanarak oluşturulan stratejik bir yol haritası ve bu yolda size eşlik edecek güçlü bir ekibin varlığı olarak tanımlıyor.

Royal Group, imza attığı işlerle inşaat sektöründe farklı bir noktada konumlanıyor. Royal Group, çevresinde yükselen birçok projeden kolayca sıyrılıyor.Bu anlamda Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle birden dönen Royal Group, uluslararası arenadaki başarısını da ortaya koymuş oldu.

Royal Group, Royal Garden Kartal projesi 'Proje Değerleme Performansı’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Royal Group, böylece marka yönetimi ve satış ekibi olarak Avrupa'nın en iyisi seçilmiş oldu. Bununla birlikte Sky Blue İstanbul ise 'Avrupa’nın En İyi Çok Katlı Projesi' olarak birinciliği...