19 / 04 / 2024

Royal Group yatırım

Royal Group yatırım

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Royal Group yatırım Haberi

Royal Group yatırım

Kartal'da kentsel dönüşüm için yaklaşık bin aileyle anlaşan ve şu ana kadar dört projeyi tamamlayan Royal Group, Yakacık'ta iki yeni projeyi daha gündemine aldı. Şirket, Yakacık'taki toplam 26 dönümlük alanda iki projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalara başladı. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çelıreli, bu iki proje için 80 milyon dolarlık yatıran yapmayı planladıklarını söylüyor. 


20 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Kartal bölgesinde projeler geliştiren Royal Group, son beş yıldır kentsel dönüşüme odaklandı. Kartal'da kentsel dönüşüm için yaklaşık bin aileyle anlaşan ve şu ana kadar dört projeyi tamamlayan Royal Group, Yakacık'ta iki yeni projeyi daha gündemine aldı. Kartal bölgesine yoğunlaşan ve bugüne dek yaklaşık 5 bin konut yapan Royal Group, Yakacık'ta ruhsat işlemleri yeni tamamlanan iki proje için 80...