19 / 04 / 2024

Saffet Batu Aksoy

Saffet Batu Aksoy

Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi, Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Erdal Aksoy, Saffet Batu Aksoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Erdal Aksoy ve Saffet Batu Aksoy ortaklığıyla kuruldu...

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Uzun tarafından kuruldu.

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksoy tarafından kuruldu.

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Saffet Batu Aksoy Haberi

Saffet Batu Aksoy

Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi, Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Erdal Aksoy, Saffet Batu Aksoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi hisse ortaklarının hepsi Yönetim Kurulu Üyesi görevinde. 


Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; gayrimenkul yatırım hizmetleri de dahil olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrımenkulü almak satmak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, 109...