24 / 04 / 2024

Sağlam Yapıtek İnşaat iletişim

Sağlam Yapıtek İnşaat iletişim

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam tarafından kuruldu. 

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Sağlam Yapıtek İnşaat iletişim Haberi

Sağlam Yapıtek İnşaat iletişim

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam tarafından kuruldu. 

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Site Mahallesi Atay Cad. A Apt....