19 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar yeni ev

Şahan Gökbakar yeni ev

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı..

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!

Memur emekli maaş artışı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, yoğun taleplerin ardından 3600 gösterge düzenlemesinde bazı düzenlemeler yapılmasını öngören bir yasa teklif hazırlığında. İşte detaylar!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Yeni yılın ilk gününde İslam Memiş altın tahminini güncelledi!

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın tahminini güncelledi, yeni rekora işaret etti

Renault Captur'a yeni zam! Görenle şok oldu! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Captur bu ay önemli bir fiyat artışı gördü... Yeni fiyatları görünce inanamayacaksınız Peki Renault Captur'un fiyatı ne kadar? Renault Captur'un fiyatı ne kadar? 14 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…

Emekli maaşında artış! 3600 ek göstergeli yeni maaşlar ortaya çıktı

1 Ocak 2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin gelirleri artıyor. 600 puanlık artış herkese farklı olarak yansıyacak. İşte yeni tablo...

Şahan Gökbakar yeni ev Haberi

Şahan Gökbakar yeni ev

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı


EŞİ RAHAT ETSİN DİYE

Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile geçtiğimiz günlerde Prag'ta gizlice evlenmişti. Yurt dışında balayı yapan çift, bir yandan da bebek hazırlığına başladı. Gökbakar, 4 aylık hamile olan eşinin doğumdan sonra rahat etmesi için Çubuklu Vadi'de ev aldı. 


TÜM KOMŞULARI ÜNLÜ

Gökbakar, evi 3 milyon dolara Şeyhmus Tatlıcı'dan aldı. Tatlıcı'nın içine disko yaptırdığı villa, basına daha önce haber olmuştu. Villada tadilat başlatan ünlü komedyen, böylece aynı sitede oturan Engin Altan Düzyatan ve Emre Belözoğlu'na komşu oldu. 


Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı, yeni evlerinde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Engin Altan Düzyatan, Mustafa Sandal, Ralf Tezman ve işadamı Murat Tarman gibi...