19 / 04 / 2024

sahibinden.com ilanlı video

sahibinden.com ilanlı video

Sahibinden.com bir ilke imza attı. İlanları bundan böyle videolu yayınlayacak.

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Reel kira fiyat endeksi kasımda 5,1 puan azaldı...

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ve sahibinden.com ile işbirliği ile hazırlanan "sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü" araştırmasının 2023 senesi Aralık ayı raporu yayımlandı. İşte haberin detayları...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

İstanbul'da konut fiyatları hız kesti

İlan sitesi sahibinden.com’un verileriyle hazırlanan "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” Eylül ayı raporu yayınlandı.

6 ay  6 bin km’ye çok az kaldı! sahibinden.com’da araba fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil alacaklar buraya

Satışlara getirilmiş olan 6 ay ve 6 bin kilometre sınırlamasının ikinci el araba ücretlerine ne kadar etki edeceğiı merak edilirken sahibindencom'un açıklamış olduğu verilerine göre; düşüş ciddi miktarda sınırlı oldu. İşte detaylar…

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…

Fiyatlar dibe çekilecek! Cep yakan kriz için yeni tarih verildi

31 Mayıs 2022 verilerine göre sahibinden.com'da İstanbul’da toplam 83 bin 726 kiralık konut ilanı yer alıyor. Kiralık konut fiyatları ise son dönemin en yüksek seviyelerine geldi. Peki bu derece artan konut fiyatları nasıl düşecek? İTO Başkanı Şekib Avdagiç 5 öneri sundu.

Konut fiyatlarında rekor artış! Metrekare fiyatları ikiye katlandı!

BETAM ve Sahibinden.com'un hazırlamış olduğu rapora göre konut fiyatlarında rekor artış yaşandı. Türkiye genelinde ortalama satılık konut metrekare cari fiyatı yüzde 119,3 artış kaydetti ve 7 bin 965 TL olarak açıklandı.

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...

sahibinden.com ilanlı video Haberi

sahibinden.com ilanlı video

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu sahibinden.com'da ilanlarınızı artık daha canlı ve hareketli verebilirsiniz. Aranıyor, Bakgez, Ajanım, Güvenli e-Ticaret(GET) hizmetlerinden sonra, şimdi de "Videolu İlan"ları sadece sahibinden.com'da görmeniz mümkün. İlanını vermek istediğiniz ürünü, ister arabanızı ister evinizi, videoya kaydedip, portal üzerinden satıcılara rahatlıkla sunabilir, ürününüzü daha detaylı tanıtarak satışını çok daha kolay hale getirebilirsiniz.

350.000 aktif ilanın yer aldığı ve her gün 4000 yeni ilan girişinin yapıldığı Türkiye'nin en büyük ilan bankası sahibinden.com'un günlük 8 milyon sayfa açılımı bulunuyor.

Sınırsız hizmet ve ürün seçenekleri sunan sahibinden.com'da dilediğiniz her şeyi bulabilir, alışveriş keyfini ister evinizde, ister iş yerinizde 24 saat...