26 / 04 / 2024

Sahibindencom mobil uygulamalarına ödül

Sahibindencom mobil uygulamalarına ödül

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “ E-ticaret” ve “Emlak ” kategorilerindeki mobil uygulamaları “ Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları ” araştırmasında birincilik elde etti...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

5 senede tam 845 taşınmaz özelleştirilmiş!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in özelleştirme uygulamalarına ilişkin soru önergesine cevap veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 5 yılda 845 taşınmazın özelleştirildiğini belirtti. Mehmet Şimşek ayrıca  212 adet imar planının onaylandığını kaydetti.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Bankalar hemen adımı attı. Mobil uygulamalardan acil olarak kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat Kanunu'nun bitirilmesinin ardından bankalardan da adım gecikmedi. Bankalar mobil uygulamalarında acil bir adım attı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!

Bankalar, vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunarak ihtiyaçlarını uygun şartlarla finanse etmelerine yardımcı oluyor. Başvuru yapmak için banka şubelerini ziyaret etmek yerine internet ve mobil uygulamalarını da kullanabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı kar

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Kamu bankalarında havalara uçuran son dakika rüzgarı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı! Hemen bakın!

Kamu bankaları, vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Bu fırsattan yararlanarak, ihtiyaçlarınızı uygun şartlarla finanse edebilirsiniz. Başvuru yapmak için bankaların şubelerini ziyaret edebileceğiniz gibi, internet ve mobil uygulamaları da kullanabilirsiniz.

Deprem veya herhangi bir doğal afette hayat kurtaran mobil uygulamalar! Herkesin cebinde olmalı, üstelik ücretsiz!

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından iletişim önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ancak herhangi bir doğal afet sırasında internet olmasa da cep telefonlarımıza indireceğimiz bazı uygulamalar ile sevdiklerimize ulaşmak mümkün.

Sahibindencom mobil uygulamalarına ödül Haberi

Sahibindencom mobil uygulamalarına ödül

sahibinden.com, “Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları” anketinde “E-ticaret” ve “Emlak” kategorilerinde birinci seçildi. 

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “E-ticaret” ve “Emlak” kategorilerindeki mobil uygulamaları “Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları” araştırmasında birincilik elde etti. Digital Age Dergisi ve Mobil Pazarlama Derneği MMA Türkiye tarafından yürütülen araştırmada sahibinden.com’un akıllı telefon ve tabletler için geliştirdiği mobil uygulamalar kendi kategorilerinde en başarılı örnekler olarak gösterildi.



sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, Digital Age Dergisi ve mobil pazarlama alanındaki en yetkin kurumlardan biri olan MMA Türkiye’nin değerlendirmesinde elde ettikleri birinciliklerin kendilerini gururlandırdığını söyledi. sahibinden.com’u her ay 28 milyon tekil ziyaretçinin kullandığını hatırlatan Göncü, “Bu sene içinde yenilenen mobil uygulamalarımız da tıpkı internet sitemiz gibi Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alıyor....