28 / 03 / 2024

şahinbey çamlıca konutları satışları

şahinbey çamlıca konutları satışları

Mehmet Tahmazoğlu, Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti. Tahmazoğlu: "Konutlar Aralık ayında satışa sunulacak" dedi

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca'da sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca orta gelir kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca orta gelir projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusuna 9 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi 9 Kasım'da!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutların kura çekilişi 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

şahinbey çamlıca konutları satışları Haberi

şahinbey çamlıca konutları satışları


Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanında yapılan Çamlıca konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm kapsamında Nuripazarbaşı Çamlıca ve Sakarya mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projemizin konut alanı olan Çamlıca 1071 konutlarının geçen yıl başladığımız 379 konut ve 24 işyerimiz tamamlanmak üzere. Bu konutlarımızın inşallah aralık ayı içerisinde satışlarını gerçekleştireceğiz. Şuanda 2 ve 3. Etapta çalışmalarımız devam ediyor. Burada da 363 konut 20 tane de iş yeri yapıyoruz. Yine 4. Etabın ihalesini gerçekleştirdik şimdi orası da hemen başlayacak. Böylelikle Çamlıca cami ve müftülüğün oradan başlayarak çamlığa kadar olan alanın tamamında konutlarımızın inşaatını tamamlamış olacağız. Böylelikle Özdemirbey Caddemiz hem 6 şeritli yol olacak. Burada ki inşaat süremiz inşallah önümüzdeki yıl içerisinde yani 2014 yılı içerisinde tamamlanacak. Burada yapmış olduğumuz konutları hem kentsel dönüşümde...