24 / 04 / 2024

sakaryada yeni sevgi evleri nerelere yapılıyor

sakaryada yeni sevgi evleri nerelere yapılıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Doğan Yeni Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yeni Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yazgülü ve Sevgi Turan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Denizli Sevgi Eli yeni hizmet binasında hizmet verecek!

Hayırsever bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

Mehmet Okay'ın yeni yıl temennisi!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay yeni yıl temennisinde bulundu. Okay, 2016 yılının sevgi, başarı ve zenginlik dolu bir yıl olmasını diledi...

Kütahya'ya 2 yeni okul yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Teknik Yeni Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yeni Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Turan, Doğan Yazgülü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Okay'dan yeni yıl temennileri!

Mehmet Okay yeni yıl temennilerinde bulunurken Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi andı. Mehmet Okay 2015 yılının tüm dünya için sevgi ve hoşgörüsü bol bir yıl olmasını diledi.

Ayşenur İslam, Sakarya'da Sevgi Evleri inşaatını inceledi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Sevgi Kalansun aldığı tazminatla restoran açtı!

Hollanda'da düşen uçaktan ağır yaralı çıkan Sevgi Kalansun, yüzde 80 kusurlu bulunan Boeing firmasının ödediği 2 milyon dolarlık (3 milyon 760 bin TL) tazminatla kendine yeni bir hayat kurdu.  Kalansun paranın yarısıyla bir restoran açtı...

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch, daldırmalı kesim, pürüzsüz biçme ve zımparalama gibi birçok farklı uygulama için yeni bir akülü elektrikli el aletini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

sakaryada yeni sevgi evleri nerelere yapılıyor Haberi

sakaryada yeni sevgi evleri nerelere yapılıyor


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Bakan İslam’a Sevgi Evleri incelemelerinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük eşlik etti. Sevgi Evleri incelemelerinin ardından Sakarya Valiliğinde Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret eden Bakan İslam yapacakları projelerin sadece Türkiye’ye değil Dünyaya da örnek projeler olacağını söyledi.


Maraş...