19 / 04 / 2024

Şakir Başaran kimdir

Şakir Başaran kimdir

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde yaptığı açıklamada, İstanbul’daki yapı stoğunun kararlılıkla iyileştirilmeye devam edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Kentsel dönüşüm fırsatını çok iyi değerlendirmeliyiz." dedi.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Doların 45 gün sonra ne kadar olacağını Ekonomist Mert Başaran tek tek açıkladı! Doları olanlar hemen bakın!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların 45 gün sonra ne kadar olacağını tek tek açıkladı. Doları olanlar hemen bu detaylara bakın...

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Şakir Başaran kimdir Haberi

Şakir Başaran kimdir

Başta İstanbul olmak üzere, özellikle yapı stoğunun çok kaliteli olmadığı kalabalık şehirler için deprem riski, hem son günlerde Ege Bölgesi’nde süregelen sarsıntılar, hem de 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümüyle birlikte bir kere daha gündeme geldi. “Yeni deprem yönetmeliği sayesinde, yeni binalar ve özellikle markalı konut projeleri çok daha güvenli yapılar olarak öne çıksa da, daha gidilmesi gereken çok yol var” diyen Özbostan İnşaat Yöneticisi Şakir Başaran, açıklamasında, özellikle müteahhitlerin önemli bir bölümünün, deprem gerçeğinin hala çok farkında olmadığına vurgu yaptı. 


Başaran; “Konut alıcılarına büyük görev düşüyor”

Kaliteli yapılar için öncelikle, kamunun ilgili birimleri ile inşaat firmalarının koordineli ve uyumlu çalışması gerektiğinin altını çizen Başaran; “Güvenli binaların üç sac ayağı var. Birisi işini doğru ve etik yapan inşaat firması, diğeri yapıların...