23 / 04 / 2024

Sakızoğlu GrupMimarlık Bineali\'nin resmi sponsoru

Sakızoğlu GrupMimarlık Bineali\'nin resmi sponsoru

2013 yılı Mimarlık Bineali'nin resmi sponsoru Sakızoğlu Grup, sektör temsilcilerini destekleyecek...

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı daire fiyatları ne kadar?

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 adet daire, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana geliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı ödemeleri!

Toplam 1.159 adet daire, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nidapark Küçükyalı projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak. İşte Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı ödemeleri...

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı başladı mı?

Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana geliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı başladı mı?

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinin tüm detayları!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinin tüm detayları belli oldu. Nidapark Küçükyalı projesinde 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkan yer alıyor...

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a WAF 2016’dan ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2016’da Tabanlıoğlu yine kürsüye çıktı. Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Yenileme Projesi ile “Yeni ve Eski Bina” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan İyem ve Engin İyem imzasıyla kuruldu.

Sakızoğlu GrupMimarlık Bineali\'nin resmi sponsoru Haberi

Sakızoğlu GrupMimarlık Bineali\'nin resmi sponsoru
Gayrimenkul sektöründeki 15 yılı geride bırakan Sakızoğlu Grup, 2013 yılında ayda 100 kişiyi ev sahibi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yılki Mimarlık Bineali'nin resmi sponsoru olma görevini üstlenen Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu, sektörde yer alan tüm temsilcileri destekleyeceklerini...