28 / 03 / 2024

Saklıgöl hassas alan ilanı

Saklıgöl hassas alan ilanı

Denizli ili, Honaz ilçesi, Yukarıdağdere mahallesinde bulunan Saklıgöl potansiyel sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

2 ildeki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31575 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Bolu ve ankara'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya ve İzmir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

3 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya, İstanbul ve Balıkesir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Sivas'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sivas İli, Gürün ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Çaldıran Ovası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Çandıra İlçesi sınırları içerisinde bulunan Çaldıran Ovası potansiyel doğal sit alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gümüşhane'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Gümüşhane İli, Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıgöl hassas alan ilanı Haberi

Saklıgöl hassas alan ilanı

Denizli ili, Honaz ilçesi, Yukarıdağdere mahallesinde bulunan Saklıgöl potansiyel sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109 uncu maddesi gereğince karar verildi.

Karar Sayısı: 1510
Denizli ili, Honaz ilçesi, Yukarıdağdere mahallesinde bulunan Saklıgöl potansiyel sit alanı kapsamına giren ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 109 uncu maddesi gereğince karar...