25 / 04 / 2024

SaklıVadi teslimleri ne zaman

SaklıVadi teslimleri ne zaman

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme'nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşaat'ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi'de yaşam başladı. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projede 70 metrekare 1+1 daireler 170 bin TL...

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Saklıhan İnşaat Saklıvadi Evleri satış ofisi!

Saklıhan İnşaat Saklıvadi Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Saklıvadi Evleri projesinde daire teslimleri 2018 yılında gerçekleştirilecek...

Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman? Proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim!

Saklıhan İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilecek Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim için 0212 871 42 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Saklı Vadi Konakları projesi!

18 bin 700 metrekare arsa alanı inşa edilen Saklı Vadi Konakları projesi Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Saklı Vadi Konakları projesinde teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

Saklı Vadi Konakları fiyatları!

Saklıhan Konakları projesine benzer bir konseptte dizayn edilen Saklı Vadi Konakları Saklıhan İnşaat imzası taşıyor. Saklı Vadi Konakları fiyatları henüz tam olarak netleşmedi.

Saklı Vadi Konakları nerede?

Fiyat bilgilerinin tam olarak netleşmediği Saklı Vadi Konakları 'nın 1 ay sonra yapımına başlanacak. Projede Saklıhan İnşaat tarafından inşa edilecek. Peki Saklı Vadi Konakları nerede?

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları'na 1 ay içerisinde başlayacak!

Saklıhan İnşaat yeni projesi Saklı Vadi Konakları'nı İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yapımına 1 ay içerisinde başlanacak proje 9 blok halinde yükselecek.

Metro Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Metro Park Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Metro Park teslimleri ne zaman?

SaklıVadi teslimleri ne zaman Haberi

SaklıVadi teslimleri ne zaman

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme'nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşaat'ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi'de yaşam başladı. 7 bin metrekare arsa üzerine 4 blok 126 daire şeklinde tasarlanan projenin yüzde 70'ı yeşil alan ve donatı alanından oluşuyor. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projede 70 metrekare 1+1 daireler 170 bin TL, 110 metrekare 2+1 daireler 255 bin TL ve 135 metrekare 3+1 daireler ise 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. E-5 karayoluna 850 metre, Sabiha Gökçen havaalanına 8 dakika, TEM'e 4 dakika mesafede olan Saklı Vadi'de 7/24 özel güvenlik, kapalı otopark, kreş, fitness, sauna, teras bahçeleri ve barbekü alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Posta Gazetesi 


Telefon: 0216 412 7 512

Web: