25 / 04 / 2024

saloon residence ödeme planı

saloon residence ödeme planı

Saloon Residence Konut Projesi, mimari tasarımıyla farklı, sosyal olanakları ile kapsamlı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan önemli projelerden biri olarak öne çıkıyor. Saloon Residence'da yüzde 1 KDV fırsatı bulunuyor.

Ümraniye Saloon Rezidans teslim tarihi! Mart 2014'te teslim!

Ümraniye Saloon Rezidans teslim tarihi olarak 2014 senesi belirlendi. Ümraniye Saloon Rezidans projesi kapsamında yer alan konut tipleri 2014 senesinin Mart ayında sahiplerine teslim edilecek

Saloon Rezidans projesinde metrekaresi 3 bin TL'ye!

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra banka kredisi kullanabildiği Saloon Residence'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon teras,4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Saloon Residence ödeme planı! Metrekaresi 3 bin TL!

Peşin alımlarda yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu Saloon Residence projesinde yer alan konutlar 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Saloon Residence’ta metrekaresi 3 bin 750 liraya!

Zengin sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu sağlayan Saloon Residence, hem şehrin merkezinde hem de kalabalığın dışında keyifli bir yaşam sürme imkanı da sağlıyor.

Mai Residence ödeme seçenekleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 11 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.Proje 35 katlı ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor...

Saloon Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Saloon Residence; Sizi şehrin merkezinde sessizliğe çağırıyor... Yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden Saloon Residence projesi sizi merkezde sessizliği yaşamaya davet ediyor.

Nurol Park Residence ödeme planı!

Nurol Park projesinde satış süreci devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Nurol Park Residence ödeme planı...

Saloon Residence'da yüzde 1 KDV!

Saloon Residence Konut Projesi, mimari tasarımıyla farklı, sosyal olanakları ile kapsamlı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan önemli projelerden biri olarak öne çıkıyor. Saloon Residence'da yüzde 1 KDV fırsatı bulunuyor.

Saloon Residence projesinde 340 bin TL'ye 1+1!

Gen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Saloon Residence projesinde toplam 128 adet konut yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Saloon Residence projesinde 382 bin TL'ye 2+1!

Saloon Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 382 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Saloon Residence'ta son daireler! 325 bin liraya 1+1!

Merkezine insanı alarak tasarlanan Saloon Residence konut projesinde sona gelindi. Yaşama hazır olan projede kalan az sayıdaki daireler avantajlı fiyatlarla satılıyor. Projede yer alan daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor.

Ümraniye Saloon Residence projesinde 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2 blok halinde hayata geçirilen Ümraniye Saloon Residence projesinde toplam 128 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Residence ödeme!

Nurol Park Residence ödeme koşullarına göre; 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan bir diğer ödeme planına göre aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin 2016 yılının Şubat ayında teslim edilmesi ö

Saloon Residence Ümraniye'de 340 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Saloon Residence Ümraniye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

ONS İncek Residence ödeme!

ONS İncek Residence ödeme planı dahilinde yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 ve yüzde 50 peşinatlarla ara ödemeli ya da ara ödemesiz sıfır faizle 60 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor...

saloon residence ödeme planı Haberi

saloon residence ödeme planı

Saloon Residence Konut Projesi, mimari tasarımıyla farklı, sosyal olanakları ile kapsamlı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan önemli projelerden biri olarak öne çıkıyor.


Üstelik yüzde 1 KDV avantajı bulunan projede 1+1 - 2+1 – 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.  Bir insan gibi yaşımı kucaklayan mimari tasarımı ile sık sık adından söz ettiren projede kalan az sayıdaki dairelerin satışları avantajlı fiyatlarla devam ediyor.


Konsept olarak İstanbul’un en iyi 10 projesinden biri olarak adından sık sık bahsedilen Saloon Residence en iyi butik proje olarak göze çarpıyor. 8 bin m2 alan üzerinde inşa edilen projede 22 bin m2 yaşam alanı bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçen projenin %85’i yeşil alana ayrılmış bulunuyor.


Açık ve kapalı havuz, tenis kortu, basketbol sahası, fitness merkezi, sauna, hamam, soyunma...