23 / 04 / 2024

Sami Vodina taziye

Sami Vodina taziye

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Sami Vodina kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina kimdir? Sami Vodina bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Sami Vodina'nın biyografisi...

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti!

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti. Kaskan'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sami Vodina, Kazım Köseoğlu, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu.

Mart Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mart Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Emine Kamışlı, Erhan Kamışlı, Ahmet Benan Çetin, Sami Vodina tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Seyhan Belediyesi Akkapı'ya taziye evi yaptırıyor!

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Torunlar İnşaat, Ali Sami Yen'in tapusunu aldı!

Asansör faciasında 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center İnşaat'ının yapıldığı Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun TOKİ tarafından Torunlar İnşaat'a devredildiği ortaya çıktı.

Sami Aydın Sivas'ta inşaatları inceledi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Ahmet Sami Ceylan: Dodurga'ya toplu konut projesi kazandıracağız!

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut Idaresinin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çevrecilerden taziye evleri için öneri!

" Park ve yeşil alanların " taziye evlerine tahsis edilmesine karşı çıktığını basın açıklaması ile kamuoyuna duyuran Çevre Gönüllüleri Derneği, taziye evleri için yer önerisinde bulundu.

Bitlis TOKİ Camii'ne taziye evi inşa edilecek!

Necati Gürsoy, TOKİ tarafından 400 konutun bulunduğu bölgeye yapılan cami inşaatı projesinde bulunmayan taziye evi için TOKİ ve yüklenici firma yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonrası TOKİ Camisi'ne taziye evi kazandıracaklarını söyledi.

Daııchı Group'un acı günü! Sabahat Yıldıran vefat etti!

Daııchı Group kurucularında M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri Sabahat Yıldıran vafat etti. Sabahat Yıldıran'ın vefatı üzerine Daııchı Group çalışanları taziye mesajı yayınladı.

Sami Vodina taziye Haberi

Sami Vodina taziye

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı. Şirket, yayınladığı ilanda şu ifadeleri kullandı:

''Şirketimizin kıymetli emektarı, üstadımız, yol göstericimiz Yönetim Kurulu Danışmanı Sayın Sami Vodina'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...

Sami Vodina...