24 / 04 / 2024

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi 19 Ekim Pazartesi günü itibariyle başlayacak. 102,5 metrekare büyüklükte dairelerin yer aldığı projede peşinat olarak minimum 14 bin 590 TL ödeniyor.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran mahallesi 19J1A Pafta 6490 Ada, 18 parsel ve 20 parsel'de bulunan iki akaryakıt istasyonunun kiralanması için ihale usulü ile teklif toplanmasından vazgeçti...

Samsun'a 2 milyar TL'lik dönüşüm projesi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kentte 2 milyar TL değerindeki kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğini dile getirdi.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verdi!

Avrasya GYO Samsun'daki iki adet akaryakıt istasyonunun yeni kira değerlemesi sonrasında güncel tutardan kiraya verilmesi için ihale yöntemi ile teklif toplanmasına sözleşmenin ihale süreci sonuna kadar aynı şartlarla devam etmesine ve mevcut kira sözleşmesinin ihale sonunda feshi kararlaştırıldı.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu MEPET'e kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İlkadım'daki 2 adet akaryakıt istasyonunu MEPET Metro Petrol ve Tesisleri San.Tic.A.Ş.'ye aylık 14 bin TL + KDV bedelle kiraladı...

Samsun'un deprem haritası oluşturulmalı!

Samsun'un 2. derece deprem kuşağında bulunduğunu söyleyen Mimarlar Odası Şube Başkanı İshak Memişoğlu, "Samsun, depreme hazırlıklı olan bir şehir değil. Samsun'un acilen deprem haritası oluşturulmalı" diye konuştu.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Samsun İlkadım'daki gayrimenkulü üzerindeki iki adet akaryakıt istasyonunun kira bedelini güncelledi. 

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

TOKİ Samsun Ladik orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi Haberi

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuru dönemi 19 Eylül - 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Projede 689,01 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Satış fiyatları 97 bin 272 TL ile 126 bin 128 TL arasında değişiklik gösteren TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 14 bin 590 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul edileceği TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta yüzde 15 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta teslimlerin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçeklemesi öngörülüyor. Proje 102,5 metrekarelik 3+1 konutlardan oluşuyor. 


Satış duyurusu için