29 / 03 / 2024

Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "İnşaat mühendislerimizden ve mimarlarımızdan beklentim, binayı inşa ediyorsak, kullandığımız malzemelerin mümkünse tamamını yerli kullanmak" dedi. İşte Bakan Işık'ın açıklamaları...

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin zemini iyileştirildi!

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hastanenin kötü olan zemininin bin 150 kazık çakılarak iyileştirildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nihat Ergün: Enerji alanında 7 proje hayata geçirilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, artan enerji ihtiyacını karşılamak için üç ana öneri geliştiğini, bu çerçevede 7 projenin hayata geçirilmesi kararı alındığını açıkladı...

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Fıçıcı tarafından kuruldu.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ernesto Claudio Jakober taarfından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı depremzede kadınlar için harekete geçti. Üretici kadınlara 300 bin lira hibe desteği verilecek. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Lodı ve Muhammed Tarık İslam ortaklığında kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Haberi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "İnşaat mühendislerimizden ve mimarlarımızdan en önemli iki beklentim var. Bir tanesi yaptığınız tüm eserlerinizde medeniyet çizgilerimizi eserlerimize yansıtmak, ikincisi de binayı inşa ediyorsak, kullandığımız malzemelerin mümkünse tamamını yerli kullanmak" dedi.


Işık, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin 61. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, meslek dayanışmasının Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.


Ahilik geleneğinden gelen bir toplum olarak, mesleğin kendi etik kurallarına insanların uymasının geleneklerinde bulunduğunu kaydeden Işık, odaların meslek dayanışması ve etik kuralların oluşması açısından önemli olduğunu dile getirdi. Işık, "Bugünlerde bazı odaların ideolojinin kör noktalarına takılıp meslek mensuplarının menfaatlerini korumak, mesleğe giren gençlere daha iyi gelecek sağlamak yerine ideolojileri doğrultusunda hareketle meşgulken Kocaeli'de İnşaat Mühendisleri Odası'nın bu kadar...