28 / 03 / 2024

Sancaktepe ACK Group Gate of Anatolia iletişim

Sancaktepe ACK Group Gate of Anatolia iletişim

ACK Group tarafından inşa edilen Gate of Anatolia kroki bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Yhy Group İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Group İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Anli tarafından kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Evliyaoğlu ve Hasan Öziştir ortaklığında kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'dee 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Yıldırım tarafından kuruldu.

Framad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Framad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Francesco Ibba tarafından kuruldu.

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Savaşçı tarafından kuruldu.

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Bektaş, Hacer Bektaş Bayram, Kemal Bektaş ve Şenol Bektaş tarafından kuruldu.

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Agit Bora tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Atropat Group Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atropat Group Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Ahmarı tarafından kuruldu.

Sancaktepe ACK Group Gate of Anatolia iletişim Haberi

Sancaktepe ACK Group Gate of Anatolia iletişim

Sauna, sosyal tesis, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, parklar, kafe, yüzme havuzları, fitness salon gibi sosyal imkanların bulunduğu Gate of Anatolia kroki resmi öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin 2015 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Sancaktepe Gate of Anatolia Evleri fiyat listesine göre konutlar 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Ödeme planına göre yüzde 40 peşinatla 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanan Gate of Anatolia kroki bilgileri incelenince projenin tam olarak hangi lokasyonda inşa edildiğini görmek mümkün. 



İstanbul Sancaktepe'de, ACK Group imzasıyla hayata geçirilen Sancaktepe Gate of Anatolia Konutları nerede sorusuna İstanbul Sancaktepe cevabı veriliyor. Projede toplam 402 adet daire bulunuyor. 


Lansman özel yüzde 9 indirimin yer aldığı Gate of Anatolia Evleri Sancaktepe'de yüzde 1 KDV uygulanıyor....