28 / 03 / 2024

Sancaktepe Köyceğiz daire fiyatları

Sancaktepe Köyceğiz daire fiyatları

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Köycegiz'de sonbahar fırsatları tazelendi. 291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini buldu.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla Köyceğiz'de kaçak yapıya geçit yok!

Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde "Kaçak Yapı"nın önüne geçmek için çalışma başlattı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Muğla Köyceğizli Mevlüt Kaya evini müzeye çevirdi!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan parkinson hastası kişi, topladığı ev eşyaları ve aletlerle evinin bir odasını adeta müzeye çevirdi.

Sancaktepe Köyceğiz daire fiyatları Haberi

Sancaktepe Köyceğiz daire fiyatları

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Köyceğiz'de sonbahar fırsatları tazelendi. 291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini bulurken, sınırlı sayıdaki 3+1 daireler için ödeme planı dahilinde 48 aya kadar şirket bünyesinde vade farkı ve peşin ödemeler de yüzde 20 İndirim uygulanıyor. 3+1,153  metrekare daireler 680 bin 240 liradan  başlayan fiyatlarla satılıyor. 26 bin metrekare araziye inşa edilen Köyceğiz'de evler, merkezindeki gölet etrafında konumlanıyor. 


Star