28 / 03 / 2024

şanlıurfa toki projesi

şanlıurfa toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa Merkez'e 292 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 292 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 537 konut ve 44 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa’da 12 bin 435 konut uygulaması başlatıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Şanlıurfa’da bugüne kadar 12.435 konut uygulaması başlatıldığını söyledi.

TOKİ Şanlıurfa'da 61 konut satacak!

Maşuk'ta satışa sunulacak 61 Konutun Kura çekilişi 11 Aralık 2015 tarihinde yapılacak. Konutlara başvurular ise 23 Kasım-4 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

şanlıurfa toki projesi Haberi

şanlıurfa toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu proje Eyyübiye ilçesinde inşa edilecek.

Merakla beklenen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2022 projesi Batıkent Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Batıkent Mahallesi 3. Etap projesinde toplam 603 adet konut yer alacak.

603 adet konutun yanı sıra 10 dükkanlı ticaret merkezinin de yer aldığı Şanlıurfa TOKİ projesinin ihalesi E-ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan Urfa Eyyübiye TOKİ projesinin yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/810810 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE,...