19 / 04 / 2024

Sarar Interview yeni mağazası

Sarar Interview yeni mağazası

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Sarar Ortadoğu'da 100 yeni mağaza açacak!

Cemalettin Sarar, Kuveytli dev Alshaya ile hedef büyüttü, Sarar'ın hedefleri arasında Ortadoğu’da 100 yeni mağaza açmak var

Sarar Grup, Manhattan'daki ikinci mağazasını Wall Strett'te açtı!

Sarar, yurtdışı mağazalarına her gün bir yenisini ekliyor. Yeni 2 mağazasını da Manhattan Wall Street ve Hollywood Sunsert Bulvarı'nda açtı...

Özdilekpark AVM'de Sarar mağazası açıldı!

Sarar Mağazaları'nı sahibi Cemalettin Sarar, Antalya'da önceki gün açılan Özdilekpark Alışveriş Merkezi'ndeki yeni mağazasının açılışına katıldı...

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Sarar Interview yeni mağazası Haberi

Sarar Interview yeni mağazası

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı. Cako Giyim'in kurucusu Cemal Yıldız, gelecek yıl bir mağaza daha açacaklarını söyledi. 



Yeni...