29 / 03 / 2024

saray istanbul ikinci telap teslimleri başladı.

saray istanbul ikinci telap teslimleri başladı.

Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Sinpaş GYO tarafından projelendirilen İstanbul Sarayları’nın ikinci etap teslimleri başladı...

Kanal İstanbul'un 4 yıldır süren davasında kriz: İkinci kez bilirkişi incelemesi yapılacak!

Kanal İstanbul projesine için verilen ÇED olumlu kararına karşı açılan davada Danıştay tarafından ikinci defa bilirkişi incelemesi yapılması talep edildi. Dudak uçuklatan bilirkişi ücretlerine tepki geldi. İşte detaylar...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da turizm rüzgarı: İkinci yarıda öne çıkacak bu hisselere dikkat! Uzmanlar tek tek sıraladı!

Borsaya senenin ikinci yarısında turizmin imza atacağı öngörülüyor. Peki hangi hisseler öne çıkacak? İşte uzman isimlerin merakla beklenen açıklamaları...

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

İstanbul'da ikinci el konut satışları yüzde 2.6 arttı!

İstanbul'da Ekim ayında ikinci el konut satışlarında yüzde 2.6 artış yaşandı.  Ay genelinde 22 bin 270 konut satışı gerçekleşti.

İBB'den Kanal İstanbul projesine ikinci dava! 

İBB, Kanal İstanbul projesi için verilen “ÇED olumlu” kararına açtığı davadan sonra, proje kapsamında İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda yapılan değişikliğin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemi ile de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı ikinci defa dava açtı...

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Anes S. Hassan Albakoush ve Azelden I.M. Elgün tarafından kuruldu. 

saray istanbul ikinci telap teslimleri başladı. Haberi

saray istanbul ikinci telap teslimleri başladı.


Projeleriyle yer aldığı her semte değer katan ve oluşturduğu farklı konsept projelerle gayrimenkul sektörünün en büyükleri arasında yer alan Sinpaş GYO, ikinci saray yaşamını başlatan projesi İstanbul Sarayları’nda ikinci etap ev teslimleri başladı. 


Şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlanan Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe Sarayları, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı, Salacak gibi eski semtlerin modern uygulamalarının olduğu projede sadece saraylar değil, saray hayatının diğer güzelliklerini yansıtan yalılar da bulunuyor. Saray mimarisine has özel bahçeler, çeşme ve şadırvanlar, cihannümalar, yüksek tavanlı giriş ve kat holleri, büyük ve görkemli kapılar saraylar şehrine çağıran mimari detaylardan bazıları.