25 / 04 / 2024

saraycık toki başvuru tarihleri 2020

saraycık toki başvuru tarihleri 2020

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde başladı.

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021...

Mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021!

Mirasçılık belgesi, mirasçılardan birinin istemi üzerine alınabiliyor. Mirasçılık belgesi almak için bir dilekçe hazırlanarak, Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuru yapılabiliyor. Peki mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021...

2B arazileri için 6 aylık ek başvuru süresi!

2/B arazileri ile ilgili yatırımcılara müjde niteliğinde karar geldi. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi kapsamında 2/B arazilerinde hak sahibi olduğu hâlde süresinde başvuru yapmamış olanlara altı aylık ek başvuru süresi tanınması amaçlanıyor.

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Sincan Saraycık TOKİ 2020 başvuru tarihleri!

Sincan Saraycık TOKİ 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

saraycık toki başvuru tarihleri 2020 Haberi

saraycık toki başvuru tarihleri 2020


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Peki TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları nedir?

Toplam 145 adet konutun yer aldığı Saraycık TOKİ projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Proje için son başvuru tarihi 31 Mart 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa çıktı. Projedeki konutlar için Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Başvuru heyecanının başladığı Saraycık TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 164 bin 501 TL, en yüksek konut bedeli 206 bin 846 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla ev sahibi olunabilen...