26 / 04 / 2024

saraycık toki başvuruları bitti mi

saraycık toki başvuruları bitti mi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde toplam 1.250 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle sona eriyor.

Deprem dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den haftada 10'a düştü!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen deprem felaketinden sonra büyük bir artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşandı. 

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Dar gelirli ailelere yeni destek müjdesi! 2023 vatandaşlık maaşı ne kadar?

Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

Sincan Saraycık TOKİ 2020 başvuru tarihleri!

Sincan Saraycık TOKİ 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları!

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 2020 başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

saraycık toki başvuruları bitti mi Haberi

saraycık toki başvuruları bitti mi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün sona eriyor.

Başvuru döneminin 10 Ekim 2019 tarihinde başladığı TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Sincan Saraycık projesinde en düşük konut bedeli 158 bin 42 TL, en yüksek konut bedeli 208 bin 416 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek peşinat bedelleri 15 bin 804 TL ile 52 bin 104 TL arasında değişiyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade sağlanıyor. Proje kapsamındaki konutlar için en düşük aylık...