29 / 03 / 2024

sarıyer bahçeköy orman yangını

sarıyer bahçeköy orman yangını

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasına 51.8 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de satışa çıkardığı villasına zam yaptı. Pekkan, ultra lüks evi için 51 milyon 800 bin TL istiyor.

sarıyer bahçeköy orman yangını Haberi

sarıyer bahçeköy orman yangını

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda söndürülebildi.


İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, yaptığı açıklamada, yangının tamamen söndürüldüğünü ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Mere, "Yangına ekiplerimiz zamanında müdahale etti ama rüzgar olmasaydı daha kısa sürede kontrol altına alırdık. Kuvvetli rüzgar ile alanın yüksek gerilim hattının yakınında olması çalışmalarımızı biraz zorlaştırdı"...