26 / 04 / 2024

sarıyer orman yangını

sarıyer orman yangını

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Arda Turan Sarıyer'deki villasını 5,4 milyon dolara satışa çıkardı!

Arda Turan Sarıyer'deki 800 metrekare büyüklükteki villasını 5,450 milyon TL'ye satışa çıkardı. Satışa sunulan villaya ünlü isimlerde komşu.

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi!

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Avustralya’nın Adelaide bölgesinde 3 Ocak'tan beri söndürülemeyen orman yangınını uzaydan çekilmiş görüntülerini web sitesinden paylaştı.

Ege Yapı Group Sarıyer'de dönüşüme başlıyor!

Ege Yapı Group, karma proje konseptini Kağıthane ve Yedikule'ye taşıyacak. Şirket, Ataşehir ve Sarıyer'de ise kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Ege Yapı Group, 2015 yılında farklı konseptler planladıklarını belirtti.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

sarıyer orman yangını Haberi

sarıyer orman yangını

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda söndürülebildi.


İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, yaptığı açıklamada, yangının tamamen söndürüldüğünü ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Mere, "Yangına ekiplerimiz zamanında müdahale etti ama rüzgar olmasaydı daha kısa sürede kontrol altına alırdık. Kuvvetli rüzgar ile alanın yüksek gerilim hattının yakınında olması çalışmalarımızı biraz zorlaştırdı"...