27 / 04 / 2024

sarp group inşaat sektörü yatırımları

sarp group inşaat sektörü yatırımları

İnşaat sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sarp Group, 2014 - 2015 arasında 500 milyon TL'lik yatırımla sektördeki faaliyetlerine devam edecek...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Vira Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vira Group İnşaat Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Rouhollah Shourcheh tarafından kuruldu. 

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yehıa Tarek Barakat Gad tarafından kuruldu. 

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Myrat Amangeldıyev ve Serkan Zorel ortaklığında kuruldu. 

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Kanfach, Oubıda Konfoch ve Abdulmoeın Kanfash ortaklığında kuruldu. 

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Açlı Ahmed Mohamud ve Hassan Hashı Muhumed ortaklığında kuruldu. 

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Özer tarafından kuruldu. 

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Mty Maranda Group İnşaat Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mty Maranda Group İnşaat Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu. 

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yazdan Shoanı tarafından kuruldu.

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Alyamı tarafından kuruldu. 

sarp group inşaat sektörü yatırımları Haberi

sarp group inşaat sektörü yatırımları



1990 yılından bugüne dek bir çok başarılı projeyi hayata geçiren Sarp Group, son dönemde Ataşehir'de hayata geçirdiği Sarphan Finans Park projesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. İnşaat sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sarp Group, 2014 - 2015 arasında 500 milyon TL'lik yatırımla sektördeki faaliyetlerine devam edecek. 


Sarphan Finans Park projesinin yanı sıra Diyarbakır, Eskişehir ve Samsun'da da devam eden projeleri olduğunu belirten Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Vekalet Kaba; "Yaklaşık 200 bin m2 inşaat alanının 150 bin m2'si tamamlandı. 2013 yılı sonunda projenin kaba inşaatının bitirilmesi ve ince işçiliğin %50'sinin tamamlanması planlanmakta. 2014 yaz sonunda proje bitirilerek yatırımcılarına teslim etmek hedeflerimiz arasında. Projenin %85'i satılmış durumda. 

Kısacası proje yatırımcılara, farklı yaşam ve iş alanları arayanlara, prestij isteyenlere hitap ediyor ve bu sebeple...