26 / 04 / 2024

sas

sas

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aslan tarafından kuruldu.

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

Gerçek Evim vurgununda 58.5 milyon TL para ele geçirildi! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in sahibi SAS Holding soruşturmasında 58.5 milyon TL ele geçirildi.

Gerçek Evim'den 600 milyon TL'lik vurgun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in saadet zinciri olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding'in akıllara zarar vurgun hikayesi...

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Cem Akkaymak tarafından açıldı.

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Dursun, Atilla Özer ve Sebahattin Üstün ortaklığında kuruldu.

Bizim Evler 7 yoğun ilgi gördü!

Bizim Evler 7'ye talep patlaması kısasüre önce Ispartakule'de Bizim Evler 7'yi satışa çıkaran İhlas Yapı'ya yatırımcıdan yoğun ilgi geldi. Projeye ilginin hızla devam ettiği belirtildi.

Peygamberimiz'in doğduğu ev yıkılacak mı?

İngiliz Independent gazetesi, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sas) doğduğu evin yıkılacağını öne sürdü. Birkaç yıl önce başlatılan proje nedeniyle Mekke'nin büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldığına işaret edildi.

Nef, son 9 ayda 2 bin 500'den fazla konut sattı!

Tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olması fikrinden yola çıkan firma farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek 18 proje hayata geçirdi. Satış hızı ile dikkat çeken Nef, satışlarını en kısası 18 gün, en uzunu 4 ay 10 günde tamamlandı...

sas Haberi

sas

İskandinav havayolu SAS'ın yaptığı duyuru ile on binlerce yolcu büyük bir şok yaşadı.

Pilotların temmuz ayında gittiği iki haftalık grev ve bazı uçakların teslimatının gecikmesi gerekçe gösterilerek önümüzdeki aylarda yapılacak 1700 uçuşun iptal edildiği duyuruldu.

En büyük hissedarları İsveç ve Danimarka olan havayolu, Temmuz ayında grev nedeniyle 3 bin 700 uçuşu iptal etmiş, şirketin geleceğinin tehlikeye girdiğini belirtmişti.

SAS bugün, Eylül ve Ekim aylarındaki uçuşlardan 1700’ünün, yani yaklaşık yüzde 4’ünün iptal edildiğini ve yolcuların başka uçuşlara alındığını açıkladı.

TALEPTE DARALMA GÖRÜNMÜYOR

“İptaller kısmen grevin etkilerinin sonucu ama bazı uçakların teslimatlarının gecikmesinin de etkisi var” diyen SAS sözcüsü şirketin talepte daralma gözlemlemediğini ekledi.

SAS geçen hafta, ABD’de başlattığı iflas koruma süreci kapsamında Apollo Global Management’tan finansman aldığını duyurmuştu.

Pandemi öncesinde zarar eden şirket düşük maliyetli havayollarıyla yoğun rekabetten...