29 / 03 / 2024

SATSO heyeti imar planı

SATSO heyeti imar planı

Sakarya 18. Meslek Komitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'İmar Yönetmeliği Taslağı Toplantısı'nda imar raporu sundu.

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

SATSO heyetinin gündeminde imar var!

Sakarya 18. Meslek Komitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'İmar Yönetmeliği Taslağı Toplantısı'nda imar raporu sundu.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Şırnak yeniden imar ediliyor!

Şırnak'ın imar çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Çevre Şehircilik Genel Müdürlüğü heyeti incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Ordu Yelken Kulüp arazisindeki otelin imar planı incelendi!

Ordu'da Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel için açılan davayla ilgili atanan bilirkişi heyetleri, dün otelde incelemelerde bulundu. Bilirkişi heyeti otelin imar planına ve ilgili mevzuata uygun olup olmadığını araştırmaya başladı.

Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası Heyeti GSO’yu ziyaret etti!

Suriyeli mültecilerin kente etkisi konusunda tespitlerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) heyeti, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

İmar uygulamalarına standart gelmeli!

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden 18. Meslek Komitesi Üyesi Hüseyin Emanet ilimizdeki imar uygulamalarının belli bir standarta göre yapılması gerektiğini söyledi.

İmar planı değişen arazinin değer artışını kim belirleyecek?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun değerlenen arazilerle ilgili olarak diin açıkladığı değer artışı ödemesinin detayları belli oldu. Buna göre imar planı değişen bir arazinin değer artışını 5 kişilik bir rant heyeti belirleyecek.

Belediyelere rant heyeti geliyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun değerlenen arazilerle ilgili olarak dün açıkladığı değer artışı ödemesinin detayları belli oldu. Buna göre imar planı değişen bir arazinin değer artışını 15 kişilik bir rant heyeti belirleyecek.

Gemlik Müteahhitler Derneği yeni imar alanları açılmasını talep ediyor!

GMD heyeti adına konuşan Başkan Hamza Aygün, Gemlik'te imar alanlarının tükenme noktasına geldiğini, bir an önce depreme dayanıklı bölgeler olan kuzey planlarının yürürlüğe girmesi gerektiğini söyleyerek, AK Parti'nin desteğini istedi

Malkara'da imar komisyonu heyeti ile toplantı yapıldı!

Malkara Belediye Başkanı Birol KAYA, 2 Ocak 2014 Perşembe günü saat 15.00' de Belediye Meclis Odasında İmar Komisyon Heyeti ile toplantı yaptı. Toplantıda fikir alışverişi yapıldı...

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

SATSO heyeti imar planı Haberi

SATSO heyeti imar planı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarına devam eden ve çoğunluğunu mühendislik ve mimarlık hizmetleri sektöründe faaliyette bulunan firma temsilcilerinden meydana gelen 18. Meslek Komitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'İmar Yönetmeliği Taslağı Toplantısı'na katılım gösterdi.

Sakarya Yeni Haber'de yer alan habere göre; SBB İmar İşleri Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleşen söz konusu toplantıya SATSO'yu temsilen 18. Meslek Komitesi Başkanı İlker Ergül, Komite Üyesi Halil Atay, Murat Şık, Nuralp Peker ile SBB adına İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mustafa Deverenli, Şube Müdürü ve daire personelleri ile Sakarya Müteahhitler Birliği temsilcileri iştirak etti. 

Toplantıda Sakarya'nın imar planına katkı sunmak için rapor hazırlayan SATSO heyeti bu rapor ile beraber görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantı sonrasında konuşan SATSO 18. Meslek Komitesi Başkanı İlker...