26 / 04 / 2024

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul iletişim

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul iletişim

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saket Molan tarafından kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Panahı, Mıtra Panahı ve Safıeh Iezadpanah ortaklığında kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Maryam Bastan ve MArzıeh Bastan ortaklığında kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Mohammadı tarafından kuruldu.

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Bıgdeloo ve Negar Sohrab Haghıghat ortaklığında kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evren Gayrimenkul Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hourıeh  Mallah tarafından kuruldu.

Ml Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli ile Safıeh Melkı tarafından kuruldu.

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul iletişim Haberi

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul iletişim

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saket Molan tarafından kuruldu.

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...