19 / 04 / 2024

Scania ne kadara satıldı

Scania ne kadara satıldı

Doğuş Otomotiv, iştiraklerinden Volkswagen Doğuş Finansman ( VDF ), Scania Finansman hisselerinin yüzde 100 ' ünü 17 milyon liraya satın almak için sözleşme imzaladığını açıkladı...

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Ortalama kasko ücreti ne kadar? ilk kasko neden pahalı?

Kasko yaptıracak vatandaşlar, araçlarını ne kadara kasko yaptırabileceklerini araştırmaktadır. İşte kasko yaptıracakların merak ettiği detaylar!

Prefabrik evler ne kadara mal olunur? 75 metrekare 2+1 prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik yapılar hem yazın hem de kışın kullanılabilir mi? Peki prefabrik evler ne kadara mal olur? İşte detaylar!

Prefabrik evler ne kadara mal olur? 70, 75, 81 metrekare prefabrik evler kaç TL?

Prefabrik evler, standart modüllerden meydana geldiği için pratik ve hızlı bir şekilde kurulur. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Mutfak tüpüne bu ay zam geldi mi? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, Milangaz, İpragaz 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp markalarının fiyatları yaşanan zamlardan sonra sürekli güncellenmeye başladı. Peki tüpler ne kadara satılıyor? Tüp fiyatlarına zam geldi mi? 

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı, taze hava teknolojisi, çok yönlü soğutma sistemi ve otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde ürünleri uzun süre muhafaza ediyor. Peki Vestel buzdolabı ne kadara satılıyor? 

Aktif iyon teknolojili Vestel 10 Kg kurutma makinesi ne kadara satılıyor? İşte Vestel 20 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel KM 10701 10 Kg Kurutma Makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlevini gerçekleştiriyor. Peki kurutma makinesinde bulunan aktif iyon teknolojisi ne işe yarıyor?

Scania ne kadara satıldı Haberi

Scania ne kadara satıldı

Doğuş Otomotiv, iştiraklerinden Volkswagen Doğuş Finansman (VDF), Scania Finansman hisselerinin yüzde 100'ünü 17 milyon liraya satın almak için sözleşme imzaladığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Scania Finansman A.Ş. hisselerinin yüzde 100'ünün Volkswagen Doğuş Finansmanı A.Ş. tarafından satın alınması konusunda, taraflar arasında 17 milyon TL hisse alımsatım bedelinde mutabık kalınarak, ilgili Hisse Alım Sözleşmesi 11 Temmuz 2014 imzalandı. Bu kapsamda yapılacak hisse devrini takiben, Scania Finansman'ın iştirakimiz Volkswagen Doğuş Finansman ile birleşmesine yönelik işlemlere başlanacağı tarafımıza bildirilmiştir."...