28 / 03 / 2024

seah yapı hoşdere projesi

seah yapı hoşdere projesi

Başakşehir’de bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalede; Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun kazandığı ihale hakkında son aşamaya gelindi ve imzalar atıldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Hoşdere'deki 390 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parselde 148 adet olan konut sayısı 387 adet ve 1 adet olan ticari ünite sayısı 3 olacak şekilde 2. tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

TOKİ Başakşehir Hoşdere 353 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi 353 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir Hoşdere'ye 353 yeni konut geliyor!

TOKİ, İstanbul Başakşehir Hoşdere'de 353 konut ve 10 dükkandan oluşacak yeni proje için hazırlıklara başladı. Yeni projenin ihalesi 11 Mart'ta yapılacak...

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Başakşehir Hoşdere TOKİ kura tarihi 2019...

Emlak Konut Hoşdere genel altyapı işlerinin geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Hoşdere Genel Altyapı, Zemin İyileştirme ve Yol İnşaatı İşleri'nin geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut Hoşdere'deki 18 parselin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başakşehir Hoşdere'de yer alan 18 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulü 300 bin TL'ye satıyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy mevkiinde yer alan gayrimenkulü 300 bin TL tutarından satılması için genel müdürlüğe yetki verdi...

Hoşdere'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan rekreasyon alanında kalan arsa 5 milyon 63 bin 370 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Deniz GYO Hoşdere'deki 3 gayrimenkulü satıyor!

Deniz GYO, KAP'ta Başakşehir Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu F-32-33-34 nolu gayrimenkulleri satacağını açıkladı..

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 260 bin TL'ye sattı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde yer alan gayrimenkulünü sattı. 

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 210 bin TL'ye sattı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu gayrimenkul satımı hakkında açıklama yaptı.

seah yapı hoşdere projesi Haberi

seah yapı hoşdere projesi

Başakşehir Belediyesi tarafından Başakşehir’in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalede; Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun kazandığı ihale hakkında son aşamaya gelindi ve imzalar atıldı. 2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin 2018 yılı içinde bitirilmesi planlanıyor.

1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları arasında tüm imza süreçleri tamamlandı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil’in bir araya geldiği günün sonunda ihale ile ilgili tüm imzalar atıldı.


Şimdiden Başakşehir’in en büyük yaşam alanlarından biri olarak anılan...