25 / 04 / 2024

seba office iletişim

seba office iletişim

Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de hayata geçiriliyor. Ofis, restoran ve dükkanlardan oluşan proje 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Seba İnşaat Seba Office iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'ye bağlı Cendere'de hayata geçirilen Seba Office Boulevard projesi 5 blok halinde yükseliyor. Seba İnşaat Seba Office iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Cendere Seba Ofis!

Seba İnşaat imzası ile yükselen Cendere Seba Ofis projesi 24 bin 621 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor.

Kağıthane Seba Office nerede?

Lansmana özel indirimler yapılan Seba Office Boulevard projesi TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. Peki Kağıthane Seba Office nerede?

Seba Suites iletişim!

Seba Suites iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 14 ve15 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 144 daireye bulunuyor. 

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi!

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Boulevard projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL + KDV'den başlıyor...

Ayazağa Seba Office adres!

Ayazağa Seba Office adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ayazağa Seba Office projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor.

Seba Office Cendere satış ofisi!

Seba Office Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Cendere projesinde ofis teslimlerinin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim!

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 204 bağımsız birimden oluşan Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde teslimler Mayıs 2017 yılında yapılıyor...

Seba İnşaat Seba Office Boulevard iletişim!

Seba İnşaat Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çevre Yolu'na 6 kilometrelik mesafede inşa edilen proje 204 tane bağımsız üniteden oluşuyor.

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim!

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Seba İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin 621 metrekare alanda inşa ediliyor.

Flex Office Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Flex Office Bahçeşehir projesi 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Flex Office Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule Evleri iletişim!

Dragos Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Projede 15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Maltepe Adam Kule iletişim!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede 350 adet home office bulunuyor. Maltepe Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Loft Up Tatar Yapı iletişim!

Loft Up Tatar Yapı iletişim için 444 7 594 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Home office ve konutlardan meydana gelen projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

seba office iletişim Haberi

seba office iletişim

200 milyon dolar satış değerine sahip olan Seba Office Boulevard projesi, lndex Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyor TÜRKIYE'nin lider bilişim teknoloji ileri grubu Index Grup, inşaat sektörünün güvenilir markası Seba İnşaat ile ofis, restoran ve dükkanlardan oluşacak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdi. 


Tamamen ofis... 


Tamamen ofis alanından oluşacak Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de, 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 200 milyon ABD Doları satış değeri hesaplanan projede, yatay konsept öne çıkıyor. 


16 bin metrekare yeşil alan 


Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nedim Keçeli, "16 bin metrekare yeşil alanı, ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı gibi öğeleriyle projemiz iş ile yaşam dengesini yenilikçi bir yaklaşımda buluşturacak" dedi. IndexGrup CEO'su Erol Bilecik ise şunları söyledi: "Seba Office Boulevard tam kapsamlı...