29 / 03 / 2024

Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları

Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları

İnci Evleri nerede? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gaziosmanpaşa Barbaros İnci Evleri fiyatları 235 bin liradan başlıyor...

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Murat Köse, müteahhitlerle bir araya geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri ile görüştü.

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Reza    Rezaeıan Hagh ve Mohsen Rezaeıan Hagh tarafından kuruldu. 

Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları Haberi

Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları


Tek blok halinde yükselen Barbaros İnci Evleri projesi Seçkinler İnşaat imzasını taşıyor. Barbaros İnci Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa - Küçükköy'de hayata geçiriliyor.


İnci Evleri nerede sorusunun cevabından önce İnci Evleri Gaziosmanpaşa projesinin detaylarından bahsedelim. İnci Evleri Gaziosmanpaşa projesinde yalnızca 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipleri bulunuyor.


Seçkinler İnşaat İnci Evleri projesi 5 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İnci Evleri Küçükköy teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak açıklandı.


İnci Evleri nerede sorusu haberimizin devamında yer alıyor. Gaziosmanpaşa İnci Evleri projesinde 2+1 dairelerin alanları 92 metrekare ve 100 metrekare olarak belirlenirken, 3+1 dairelerin alanları 135 metrekare olarak belirlendi.


Seçkinler İnşaat İnci Evleri satış listesi 235 bin liradan başlayarak yükseliyor. Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları 2+1'lerde 235 bin liradan,...