24 / 04 / 2024

Sedat Özkan kimdir

Sedat Özkan kimdir

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İmar barışı fırsatçılarına dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'nun CHP'li üyesi Sedat Özkan, imar barışı fırsatçılara karşı yapılması gerekenleri anlattı...

Sedat Özkan: Asıl siluet ve imar krizi Boğaz’da!

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Sedat Kurucan kimdir?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Sedat Üründül kimdir?

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül 4 Ocak 2016 tarihinde vefat etti. Peki Sedat Üründül kimdir? Sedat Üründül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Çatalca Belediyesi'ne imar danışmanı geldi mi?

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın imar ile ilgili danışman getirdiği iddiası var ya hani gel şimdi ona bir cevap verelim. “Başkan İmar Danışmanı olarak getirdi” denilen kişi Sedat Özkan ismi aslında bizlere hiç yabancı değil.

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Özkan kimdir Haberi

Sedat Özkan kimdir

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan'ın sorularını yanıtladı. İşte, o röportaj.. 

Betonlaşmanın hızla arttığı, kişi başına düşen yeşil alan miktarının 1 metrekareye düştüğü İstanbul’da son yıllarda imarla ilgili tartışmaların sonu gelmiyor. Yeşil alanların yapılaşmaya açılması için yapılan plan tadilatları, kentsel dönüşüm projeleri, gündem oluşturuyor, protestolara ve davalara neden oluyor. Tabii bir de siluet krizi var ki özellikle Tarihi Yarımada’da siluetin nasıl bozulduğuna dair neredeyse her gün çarpıcı bir kareyle karşılaşıyoruz. Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan, Megakent’in imarla imtihanını uzun yıllardır İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nun CHP’li üyesi olan Sedat Özkan’a sordu. Özkan, Tarihi Yarımada’dan Boğaz’a, Esenyurt’tan Kadıköy’e ilçe ilçe, semt semt analizde bulundu. 

1-) İBB İmar Komisyonu’nun 2009’dan bu yana üyesisiniz. Uzun yıllardır...