25 / 04 / 2024

seferihisar topmas deresi yaya köprüsü ne zaman açıldı

seferihisar topmas deresi yaya köprüsü ne zaman açıldı

Topmas Deresi üzerine yaya köprüsü yapan Seferihisar Belediye Başkanı Soyer, “Derenin üzerinden ulaşım sağlayarak birçok öğrencimizin ve vatandaşımızın kara yoluna çıkmadan karşı tarafa geçmelerini sağladığımız için mutluyuz." dedi...

Uşak Dokuzsele Deresi projesi şantiye aşamasında!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin önemli projelerinden birisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Validebağ Deresi basın açıklaması!

Çevre Mühendisleri ile Mimarlar Odası ve Validebağ Gönüllüleri Derneği, İstanbul’da tartışma konusu olan Validebağ Deresi’yle ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

Kadıköy Selli Mandıra Deresi üzerine köprü yapılacak!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kadıköy Selli Mandıra Deresi üzerine köprü yapım işi 17 Mart 2015 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor.

Tarkan Seferihisar'daki hayvan yuvasına bağış yaptı!

Sayısız yardım projesine maddi ve manevi destek veren Tarkan, şimdi de Seferihisar'da yapılacak hayvan yuvası için 500 bin lira bağışladı. Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı.

Menekşe Deresi çevre düzenleme ihalesi 12 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü; Menekşe Deresi çevre düzenleme işini ihaleye 12 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da çıkarıyor.

Seferihisar Sığacık Evleri'nin sahipleri sertifikalarını aldı!

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, yenilenen Sığacık Kaleiçi evlerinin sahipleri, düzenlenen eğitim programını tamamlayarak “Ev Pansiyonculuğu” sertifikalarını aldı...

1983 yılında Galata Deresi tehlike saçıyormuş!

1983 yılında fabrika artıkları ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan gelen tüm suyun aktığı Galata Deresi, çevresine adeta ölüm saçıyormuş. Çevre sakinleri ilgililere, önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerse de bir sonuç alamamışlar.

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

Paşaköy deresi ve çevresi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Paşaköy Deresi ve kolları ile yakın çevresi itiraza ilişkin 12 Temmuz 2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

Seferihisar Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıya çıktı!

İzmir Seferihisar'da yapılacak olan Seferihisar Rüzgar Enerji Santrali 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı....

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış!

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış. Açıktan akan Ayazma Deresi çevre sağlığına zarar veren ve ulaşımı engelleyen Dere üzerine bin 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yol yapılacakmış.

Seferihisar Belediyesi öğretmenevi satıyor!

Seferihisar Belediyesi, öğretmenevi ile Sığacık Yat Limanı karşısındaki 2 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, “Biz belediyenin mallarının satışına tepki göstermekten bıktık, Başkan Tunç Soyer satmaktan bıkmadı” diy

seferihisar topmas deresi yaya köprüsü ne zaman açıldı Haberi

seferihisar topmas deresi yaya köprüsü ne zaman açıldı


Seferihisar Belediyesi, Topmas Deresi üzerine yaya köprüsü yaptı.15 metre uzunluğundaki köprü, Ürkmez'e gidecek insanların daha çok yol yürümesini engelleyecek.


Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Derenin üzerinden ulaşım sağlayarak birçok öğrencimizin ve vatandaşımızın kara yoluna çıkmadan karşı tarafa geçmelerini sağladığımız için mutluyuz. Ürkmez ilçemizin en değerli bölgelerinden bir tanesi. Hem turizm açısından hem de bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek, insanları Ürkmez Bölgesi’ne çekmek ve Ürkmezlilerin de ekmeğini büyütecek uygulamalarımız olacak. Ürkmez’in de kısa zamanda ilçemizin çekim yerlerinden bir tanesi haline getirmek en önemli hedeflerimiz arasında.” dedi


Sonuç...