25 / 04 / 2024

Sega Solar

Sega Solar

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Sega Solar Haberi

Sega Solar

Gayrimenkul sektöründeki deneyimini enerji sektörüne taşıyan Denge Yapı, Urfa'nın Hilvan ilçesinde güneş enerji santralini devreye sokabilmek için gün sayıyor. Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji San. ve Tic. AŞ'nin yürüttüğü Urfa Güneş Enerjisi projesinde, neredeyse yolun sonuna gelindi. Yenilenebilir sınırsız enerji kaynağı güneşi yatırıma çevirmek için aralıksız çalışmalarına devam eden Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi üretecek. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan projede gerekli tüm imzalar atılarak, imar çalışmaları tamamlandı. 

Projenin başlangıcından beri büyük titizlikle araştırılan güneş enerjisi santrallinin kimin tarafından kurulacağı konusunda, bir karara varıldı. Enerji santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaşan Hilvan Enerji, iş birliği için bir araya geldi. 2012 tarihinden beri pek çok projeye imza atan Sega Solar, deneyimli...